WELCOME 2010, thank you 2009

YEAH...Selamat Menyambut Tahun Baru yang bakal menjelma....
Diharapkan terhibur dengan pakej-pakej yang tersedia ada.....
CALL ME NOW..!!!

Read more...

LOVE Kuala Nerang


Sepanjang bulan ni aku mmg penat sangat. Nak rehat lepas nih...
Pape pon, terima kaseh banyak2 utk customer2 yang memilih aku sebagai Photograper Perkahwinan mereka dan diharapkan bersabar menanti album yang sedang dalam proses persiapan. Buat yang akan datang, diharapkan dapat menanti, aku akan menerjah lagi...

Yang paling penting, buat yang masih dalam proses memikir potograper perkahwinan mereka, cepat2lah booking dan nikmatilah pakej yang tersedia ada..

Untuk maklumat lanjut tentang pakej perkahwinan, sila hubungi saya sendiri :

FOR MORE DETAILS CONTACT:
AIZAT : 016-3337565(photographer)
pepijat87@yahoo.com
ATIQAH : 013-4061760

Read more...

Adib Haikal Portraiture | Coming soon

Hey Adib. I LOVE You!!!

Read more...

Updating my gear

Seharian berjalan, shopping dan survey harga. Thanks to DD....belanjer!!!

Read more...

ROAD MOVIE titled BAGPACKERS

Enjoy...


Read more...

Hanafi & Suhaila | Kluang, Johor




Terima Kasih kepada Ayong n Nafi yang meng 'hired' aku sebagai official potograpernye....hahaha....nantikan entry seterusnya ya...
apa2 pon, terbaik punya dari Johor...Makanan sodap2 belaka....




Read more...

Razif & Miera | Kulai, Johor

Salam,
Ini aje yang aku dapat paparkan dulu buat entry first ni....Terima kasih buat pasangan pengantin Razif dan Miera yang hired aku sebagai official photographer mereka...Layanan yang amat terbaik yang korang berikan kat aku sepanjang aku menjalankan tugas....yeahh....
InsyaAllah album akan disiapkan secepat mungkin yaa.....
:)





Read more...

Kakamy at Delicious

Ni, hasil daripada kitorang lepak kat Delicious...Mmm,,memang delicious sangat....
Ada sedikit tatapan semasa, Kakamy ngan perform kat sane..
Neway, thanks kerana sudi mengajak saya untuk lepak d sane....
Enjoy...



Read more...

EXAM Week~Busy

Terlalu banyak kerja,
Terlalu sibok,
Gambar xsempat edit,
Tertunggak,
Jumpa nnti....

Read more...

TEATER TRADISIONAL RANDAI

Jemputlah beramai-ramai bagi menghadiri teater tradisional randai yang akan berlangsung di Panggung Eksperimen ASWARA seperti yang tertera di dalam poster.....

Read more...

Projek KL Fringe DANSTEATER

Two Thumbs Up for Projek KL Fringe DANSTEATER
Enjoy....
Sorry about the quality of the picture..
Only use Nikon D80...




Read more...

Creative Lighting System

Photography is all about light and how
it illuminates the subject. By leveraging
cutting-edge technology in electronics,
data communications and processing
algorithms, the Nikon Creative Lighting
System offers photographers new and
unprecedented levels of accuracy,
automation and control.

From Nikon :
http://www.nikonusa.com

Read more...

Hana Hana Hana

Talent :Hana
Location :ASWARA
Subject :PhotoStory







Read more...

LOVE to play with CLS (creative lighting system)

Saya memang suka bermain dengan SpeedLight....
I Love It....


Read more...

'Q' Bistro Discussion

Trying something new...Getting new ideas...Hopefully I'll be success in my work..Pray for me kayh...
Dedicated to all members in ASWARA....
Enjoy..

Read more...

COMING SOON - A new wave of MANIS Photography

My old PhotoWall
Cdt to Amer

Semenjak dua menjak ni aku banyak berpikir tentang ingin mengubah konsep yang akan dibawa oleh MANIS Photography. Sekarang ini masih dalam proses dan akan di lakukan secepat yang mungkin. Diharapkan konsep yang baru akan di bawa oleh MANIS Photography ini akan mendapat sambutan dan seterusnya dapat memantapkan hasil kerja dan juga air tangan aku yang akan datang. InsyaAllah, dengan segala apa yang dirancangkan sekarang akan terus menjadi kenyataan dalam membawa hasrat pengemudi MANIS Photography ini iaitu aku sendiri ke dalam satu era baru untuk bersaing di dunia fotografi ini.
Terima kasih kepada kawan2 yang banyak membantu dalam mencurahkan idea-idea yang bernas dan dalam membantu kebangkitan bidang fotografi aku....


ENJOY...

Read more...

Her Morning Elegance by Oren Lavie

video

Ni lah contoh satu sumber rujukan untuk subjek Pembikinan Filem Pendek..Diharapkan aku dapat menghasilkan sesuatu yang lebih baik berkenaan tajuk yang aku dapat.
Adaptasi daripada sajak 'PADI' - T. Alias Taib 1987

Read more...

That Magic Dream.......

I want to find it..
I want to feel it...
Photo by Mal
Edit by Amer

Dalam edah sekarang ni, aku masih lagi mencari teknik editing yang melambangkan diri aku. Dah sampai masa aku cari diri aku melalui artwork yang aku hasilkan. Terlalu banyak rujukan yang aku buat membuatkan aku terlalu kagum dengan kehebatan atau skill fotografi masing2. Bagi aku, semua inilah yang dapat memuaskan hati aku di samping aku dapat mencari apa yang aku hendaki selama ini.

Buka je Photoshop aku 'try n error' dgn teknik2 editing yang ada. diharapkan aku dapat memperbaiki teknik fortografi aku dan memantapkan lagi sentuhan aku dalam Photoshop....
InsyaAllah....

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP