Killing Me Inside

Halow,halow....Cuti aku pun da makin tinggal nipis ja lagi. So, minggu nie aku berangkat ke Kangar, Perlis lagi. Segalanya aku nak kena selesaikan kerja-kerja aku dalam minggu ni jugak. ke Sekolah lama, jumpa ketua kampung. Ni semua nak minta cop n sign mereka. Tak pelah, lagi pun aku pun nak lepak jap ngan mmber2 aku yang xlama lagi dah nak berangkat balik tempat masing2. Sure aku rindu korang punya.

Ni aku paparkan sikit gambar2 yang di ambil masa diorang nih semua pergi jemput aku kat Alor Star, Kedah haritu. Pastu apa lagi, terus g layan Transfomers kat panggung la. korang memang best betol. Nanti kita ramai2 jumpa kat KL okies....

Read more...

Jeans Wear by a k m a l

Adeh...Ni lah hasil dari photoshoot akmal semalam...haha..bukan main suka lagi dia.....uhukuhuk...

okaylah..apa2 pun hope you all enjoy okay..nak ngurat dia pon xpa..meh perkenalkan diri....
okay..chow....
Hello....Ni lah syle polis zaman skarang ni...
yg terbaik dari akmal...Pose yang menawan...hahaha






Read more...

a k m a l : Potraiture


Hello All.... aku harini baru saja selesai photoshoot akmal. haha....sangat simple saja. n mmg tak jangka pon sbb kat sini asyik hujan n outdoor yang agak kureng sikit. memandangkan time senja tadi yang shantek so kitorang terus ja g cari satu port ni yang mmg boleh tgk sunset. fuhhh.....mmg cantek...so, ni la yang sempat aku previewkan dulu wat masa ni.

ada masa nnti aku uploadkan lagi......
thanks akmal.....

Read more...

Congrats to Syed Hasbullah & Marhani

Read more...

My Future..?? Who Knew..??

Mcm2 benda yang belenggu aku waktu nih.....Macam2 aku mula fikir. Duit la, Future aku, kerjaya aku, majoring aku for next semester. Macam2 ah.....Kepala pon dah naik berurat..Neway, skarang ni pun aku ngah bercuti ngan kengkawan aku. Gf di kampung. Xley ikot...haha....Thanks dear for giving me some space to hangout with my friensds...For all my friends, u all mmg craziest person that i found. hidup malam, mati siang.....

Tak lupa jugak, semalam we all watching 2 movies 'House Of 1000 Corpses' n 'School For Scoundrels'......sangat best....

Read more...

Kg. Sireh Village

View From Village

Potraiture My Car

Read more...

Taking a Deep Breath

Read more...

Always Somewhere

Minat kami memang selalu mencari hantu di malam hari. (Ghosthunter)


Read more...

Walk Alone

Erm... Sorry guys for the late update...Aku sekarang terpaksa ulang alik Kedah-Perlis disebabkan nak kena selesaikan tanggungjawab aku yang dah makin agak kusut. Tapi xpalah, rezeki Allah bagi..Alhamdulillah.... Lagi satu aku nak kena pusing satu Alor Star nak kena cari kedai printing la, album la dan segala mak nenek yang aku perlukan. Sehari suntuk aku melepak Alor Star sorang-sorang. Wat apa lagi, cari bahan la. Pusing sana-sini, tengok orang nak cari ilham....dapatla jugak aku g jenjalan kedai2 photography n orang2 kahwen. ada la jugak yang ajak join venture. Tp, entahla. mulut orang, kejap cakap itu kejap ini. Bila2 masa ja boleh berubah. Apa yang seronok aku g la repair laptop aku yang asyik wat hal ni. Baru la keja nak berjalan sikit. Hari ini aku balik Perlis untuk submit semua kerja-kerja aku wedding yang kat sini....Yg mana aku sempat upload tu tengok2 lah... Banyak lagi yang aku nak kena perbaiki.... Komen2 korang pon atleast dapat bantu aku jugak. banyak lagi yg aku lemah.......
Enjoy...

It's All About Me



Read more...

Congratulations to Azunie & Imran





Read more...

A Piece Of Me

Cdt to Amer

Read more...

For Cindai - TQ (Kg. Sungai Bugis Simpang Empat, Perlis)



Read more...

Suriati & Suhaimi 2-06-2009 (Kuala Nerang, Kedah)

Hallo.....Berbanyak minta maaf kerna sudah lama tidak meng 'update' page ini. Minggu ni memang terlalu penat dan kalut untuk berkejar ke sana sini. Bukan apa, tambah pulak cuti ni la jugak kenduri sedara-mara banyak berlangsung.

Kesempatan ni jugak aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Abang Mie Cindai Cafe yang telah memberikan kepercayaan kepada kami untuk menjadi photographer bagu kenduri yang berlangsung di Kampung Sungai Bugis Simpang Empat, Perlis pada 5 & 6 Jun lalu. Bukan nak cakap, tdo pagi dan bangun pon pagi. Memang perit la. Tapi apa boleh buat, nak cari sesuap nasi untuk diri sendiri dan juga tanggungan yang ada sekarang nih. Panas terik apa suma, xkiralah. Janji kami akan memberikan kualiti yang sebaik seperti yang diharapkan. Seperti biasa, kumpulan aku, Amer dan Nabil yang banyak membantu dalam persiapan dan penyediaan semua benda ni.

Apa yang best kat sini, aku nak cari pengalaman dan keyakinan aku untuk berhadapan dengan orang ramai. Hari Sabtu haritu, kalau tak memang aku kena beli handphone barula jawabnya. Punya lah teruk panas macam nak terbakar aku buat outdoor kat sawah, lompat sana sini, last2 handphone aku yang terlompat masuk sawah. Erm, cuak jugak la. terus aku celup tangan dlm air n bukak semua cerai2kan. Nasib bailah xda papa. huh... Alhamdulillah....

Okaylah, kat cini ada sikit tatapan untuk Kak Suriati dan Abang Suhaimi untuk Majlis Perkahwinan mereka yang berlangsung 2 Jun 2009 lalu.....
Terima Kasih kerana memilih kami sebagai 'official photographer' anda...



k



n


Read more...

Coming Soon / Suhaimi & Suriati


Coming Soon / Suhaimi & Suriati
Kuala Nerang, Kedah
02-06-09

Read more...

Nabil ALAM dan TED Amer

Sepanjang berada di Kuala Nerang, Kedah...hohoho.....Amacam...???

IJAT dan paduk....

NABIL fathermather....

Ted AMER yang lena mata xpejam...

HollyShit...

Oppss....Fuck again....

Read more...

Kuala Nerang 02-06-09


Wow,wow n wow...haha... Right now I was come back from Kuala Nerang, Kedah. My home sweet home.. Now i'm in Kangar, Perlis for another wedding job tomorrow.

So, banyak jugakla pengalaman yang nak diceritakan sepanjang semalam dan hari ini. Paling penting sekali aku bersama orang-orang penting aku (VIP) NABIL, AMER..My business partner merangkap my best friends. Haha..bermula semalam lagi aku tak tidor sepanjang hari tdo pon Subuh n bangun tengahari. mana taknya. asyik pulun editting wedding n nak kena hantar sebelom pergi Kuala Nerang (KN). tapi pada malam yang nak bertolak ke KN barulah siap suma and dah burn dalam DVD. 01-06-09. sebaik saja dah packing2 baju n dah angkut beg suma pegilah amik speedlight tuk wedding. kali ni 3 photographer aku hantar untuk wedding tu. erm...siap suma dah dalam kete, tetiba ja dvd tu xdapat nak hantar kat taukeh empunya la pulak..aduhh... baru je nak plan gi penang nak usha speedlight amer n album baru. huh..secara automatiknya payment pon tergantung la....erm..tak apalah....then terus jer gi makan kat Changlun n lepak2 kejap then straight gi KN. kali nih aku bawak budak2 nih ikot jalan belakang pii KN.hahaha...memang berhantu..haha...suma penakot..harap badan ja besaq muka ensem..tambah2 si nabil n amer....penakot bangat..haha....memang besh gila ah malam tu walaupon dalam tekanan yang entah apa2. masalah itula,inilah...tapi xkesah lah....yang sakitnya private problem pon aku kena hadap teruk...tak apalah...janji boleh okay sudah....nak senang pon sama2....hehe....erm. malam tu lepak la kat umah aku....banyak benada lawak ah, pasal kipas pon jadi bahan. men game fifa la..then tdo sbb sok nak grak awal pagi kot...hehe..esoknya tu, dapat kol 6 pagi kot nak kena pegi wedding..perghhh,,,sakit kulit juga...haha.....xpa lah, janji nak cari makan..haha.....sampai ke petang jugakla bekerja....then balik umah aku pack barang terus balik sini perlis balik.....Huh...Ni pon nak kena edit bersepah kot....p[enat jugak ah...landing dulu dalam keta tadi...Nak kena siapkan blog jugak sbb ada orang nak tengok. ini adalah information daripada girlfren aku lah.....hehe..yang banyak membantu aku..bagi support....
ini adalah sikit gambar dulu....tengokla....
nak banyak sikit tnggu lewat malam sikit.......hehe....

AMER

IJAT

OTW to Kuala Nerang

Untuk Kak Suriati dan Abang Suhaimi..t ijat uploadkan gmbar....ok..
p/s - Thanks to Nabil n Amer.....
Enjoy......


Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP