Art For Nature

Berakhir sudah Art For Nature Festival 2010 dan seterusnya selesailah modul Keusahawanan Seni bagi Batch Degree 2010/2011. Apa yang hendak ditumpukan sekarang adalah 2 paper exam n menyelesaikan semua shooting untuk semester ini.

Sesungguhnya, karnival ini memberikan banyak memori daripada segi pengurusan sehinggalah pada hari kejadian karnival tersebut. Pengalaman niaga mmg xpayah nak cerita panjanglah, sampai aku terguling tido kat bawah pokok belakang booth sebab penat niaga otak-otak. Macam biasalah, batch kitorang ni mmg terkenal dengan mulut yang agak 'boleh tahan'. Punyalah riuh rendah bila niaga, masing-masing nak promote barang niaga masing2. Ada jugak yang dah rupa macam jual diri bila Yuna habis buat show. Semunya nak tarik pelanggan nak habiskan barang niaga mereka.

Alhamdulillah, dengan hasil niaga ni ada la untung sikit2. Kami pon taklah nak cari untung mana sangat, apa yang penting ialah kegembiraan dan penglibatan kawan-kawan dalam menjayakan karnival ini. Thank you uollss. =)
Grafik dan Poster oleh Hyrul Anuar

Read more...

Editting test

Tone test.

Read more...

Kai Chee Portrait

Read more...

Island life


Bunyian ombak memecah kesunyian. Ombak yang separa kuat memukul pantai. Diikuti azan berkumandang diselang-seli dengan bunyian ombak pantai tadi. Perlahan-lahan hari yang gelap itu tadi berubah menjadi bercahaya pagi. Matahari mula terbit menandakan pagi sudah bermula.

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP