Mek Mulung 2009

Datanglah beramai-ramai bagi memeriahkan lagi suasana
Bach : Degree 1st year

Read more...

In Trainning II

Read more...

Sepanjang 'PENINJU DAN ANAK NYONYA'

Ini lah paparan yang sempat aku muatkan sepanjang shooting di Kepong minggu lepas..Banyak sangat pengalaman yang aku timba sepanjang penggambaran ini. Erm, sebenarnya aku pon tgh tgk dan pilih untuk majoring aku for next semester.. n still today aku still ngah konpius nak buat pilihan samada sinematografi or pengarahan.. tp, minat aku lebih kepada sinematografi kot..Insyaallah la...
So, korang tgk2 lah....
Jaja & Nuar
Loc : FRIM, Kepong


Dr. Anuar Nor Arai

Haha..Jidin beraksi







Read more...

In Trainning

Photobucket

Read more...

Sunway Lagoon Part II (last part)

Ni la antara sedikit paparan yg dapat aku buat utk kwn2 suma.....Aku arap, kita akan memperbanyakkan lagi aktiviti mcm nie jugak. yg pasti cuti sem jer kita plan la pegi mana2 pon. Apa yg menjadi mimpi sekarang nie kitorang tgh rancang utk pergi pulau maner2..So, kepada Film Video Degree Bach, simpan duit mulai sekarang..hakhak....bubye.....

Photobucket
Editting : cdt to Nuar
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Editting : cdt to Nuar
Photobucket

Photobucket
Editting : cdt to Nuar
Photobucket
Editting : cdt to Nuar

Read more...

Apprentice of MANIS

Photobucket

Read more...

FRIEND

Photobucket

Photobucket





Photobucket

Photobucket

Read more...

'PENINJU DAN ANAK NYONYA' - Dr. Anuar Nor Arai

Penggambaran masih dijalankan. Nantikan butiran yang bakal dikupas dan disertakan visual-visual yg sempat dirakam semasa penggambaran....
Kami akan mengeluarkannya dalam masa yg terdekat ini.

Read more...

LOVE it, DO it and DONE it..

Photobucket
Location : Bumbung ASWARA
Kami mmg suka dgn apa yg kami buat dan kami belajar,belajar,belajar dan nak BEBAS.....
- Ijat.Jaja,Nuar

Read more...

Kapital Mall


Ermm...Ni la gambar yg aku sempat amik waktu aku pegi tgk Kapital Mall kat Black Box ASWARA arituh....xde ape sangat la yg nak dicakapkan..Cuma ok jerk...Apa yang aku nantikan ialah tetaer Bangsawan on dis weekend....Kawan2,jom lai mai tgk..FREE ADMISSION...okayh..
nak datang kontek2 lah...

Read more...

KESENIMANAN MELAYU ZAMAN STUDIO FILEM SINGAPURA

Photobucket
Semua dijemput hadir...

Read more...

Small Gathering F&V





Read more...

Nantikan

Read more...

New Version of MANIS


Read more...

Nantikan Kemunculan Kami

Power Rangers bergabung...

Trip to Sunway Lagoon on 8 April 2009

Read more...

Aquaria Part II

Heyp..jumper lagi....ni merupakan sambungan paparan waktu kat Aquaria arituh....erm..da lame sangat xupdate blog nie...erm...da macam2 sangat benda yg terbaru....So, nantikan okayh...
Enjoy...






Read more...

Tasek Perdana Part I

Selesai saje kelas Mek Mulung yg agak tekanan tu..kitorang terus jer plan nak pegi jenjalan..haha..buhsan bangat...ala,jalan kaki jer..Lokasinye iaitu Tasik Perdana..Bukan aper sajer2 jer testing amik2 gambor n keluarkan peluh sikit.....Yg ikot kitorang bertiga je lah...Aku, Jaja n Nuar..arm..pape pun kat bawah nie adela sikit gambar utk tatapan...
Enjoy...

LOVE Orked

Malang jugak bagi kitorang sebab plan mulenye tu mmg nak masok Taman Orked jer, tp sampai2 upenye da xbole masok da.tgk jam upenye baru jer pukul 6..tensen betol. aku baru jer bajet nak masok amik gambar utk tnjuk kat family aku terutamanye Abah aku la yang merupakan peminat setia Orked nih...haha..mesti die jeles..So, lastly kitorang bergambar kat luar je lah..Lain kali jer masok...haha...Apa2 terjadi pon, kitorang ttp CHILL......

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP