Selamat Tahun Baru 2011

Hello peeps! 2010 is already at the end of the day. Let's welcome 2011 in our lives :) Hope you guys have more smile and more analog vision in the future. Celebrate the new year ever with joy and happiness.


I want to love you 2011. Please be awesome.

Read more...

Congratulations Harimau Malaya

MALAYSIA - AFF Suzuki Cup 2010 CHAMPION.


Congratulations Malaysia.
Champion of AFF Suzuki Cup 2010.
Final score : 4-2 on aggregate (3-0, 1-2)
Prime Minister Datuk Seri Najib Razak has declared Friday, 31st December 2010, as a Public Holiday in Malaysia to celebrate the success of the national soccer team in winning the AFF Suzuki Cup 2010.
What a sporting Prime Minister we have....
The Prime Minister congratulated the national team for beating Indonesia 4-2 on aggregate in the Final. He also describe the success as "the greatest night in Malaysian football". He also congratulated coach K.Rajagopal for a good job well done..

Have a nice holiday, Malaysians....

Read more...

Self-portrait

Keep walking.

Read more...

Wedding Bang Dett 11 Dec 2010.

Rawang.
Selamat Pengantin Baru.
Semoga kekal hingga ke akhir hayat.

Read more...

Jauh

Sakit untuk aku menghabiskan 2010 dan bertemu dengan 2011. Diharapkan segala usaha 2010 akan mendatangkan hasil pada 2011, InsyaAllah. Kita pon baru saja melangkah masuk ke dalam tahun baru (mengikut kalendar Islam). Banyak azam dah dipasang. Kalau hanya terpasang tapi tak ada yang menyuluh untuk dinyalakan pon takda guna jugak. So, sendiri azam dan sendiri tahu lah macam mana nak melaksanakan dan melunaskan apa yang dikehendaki.

Aku pon baru saja menyelesaikan beberapa perkara yang dianggap besar sebelum melangkah ke tahun baru. Kerja n assigment pon banyak dah diselesaikan cuma tinggal yang saki baki iaitu yang tak dapat menandingi kemalasan aku. Shooting untuk bengkel produksi pon dah selesai. Iaitu 'Natasha' yang merupakan sekuen kepada Natalia. HAHA. Cam kelakar pon ada. Tak apalah. Tambah koleksi hasil karya. Yang sebenarnya aku lebih excited untuk melaksanakan projek PeTa pada tahun hadapan dan merupakan projek penilaian tahun akhir aku di ASWARA.

Sedar tak sedar aku pon dah nak melangkah ke semester akhir di ASWARA. Banyak yang aku target tahun hadapan. Habiskan belajar, cari duit, kerja, selesaikan permasalahan hidup, bercuti dan banyak lagi lah. Tak lupa juga untuk projek fotografi aku yang akan datang. Nantikan.

Read more...

Art For Nature

Berakhir sudah Art For Nature Festival 2010 dan seterusnya selesailah modul Keusahawanan Seni bagi Batch Degree 2010/2011. Apa yang hendak ditumpukan sekarang adalah 2 paper exam n menyelesaikan semua shooting untuk semester ini.

Sesungguhnya, karnival ini memberikan banyak memori daripada segi pengurusan sehinggalah pada hari kejadian karnival tersebut. Pengalaman niaga mmg xpayah nak cerita panjanglah, sampai aku terguling tido kat bawah pokok belakang booth sebab penat niaga otak-otak. Macam biasalah, batch kitorang ni mmg terkenal dengan mulut yang agak 'boleh tahan'. Punyalah riuh rendah bila niaga, masing-masing nak promote barang niaga masing2. Ada jugak yang dah rupa macam jual diri bila Yuna habis buat show. Semunya nak tarik pelanggan nak habiskan barang niaga mereka.

Alhamdulillah, dengan hasil niaga ni ada la untung sikit2. Kami pon taklah nak cari untung mana sangat, apa yang penting ialah kegembiraan dan penglibatan kawan-kawan dalam menjayakan karnival ini. Thank you uollss. =)
Grafik dan Poster oleh Hyrul Anuar

Read more...

Editting test

Tone test.

Read more...

Kai Chee Portrait

Read more...

Island life


Bunyian ombak memecah kesunyian. Ombak yang separa kuat memukul pantai. Diikuti azan berkumandang diselang-seli dengan bunyian ombak pantai tadi. Perlahan-lahan hari yang gelap itu tadi berubah menjadi bercahaya pagi. Matahari mula terbit menandakan pagi sudah bermula.

Read more...

Fur

Read more...

Nice to meet

Waiting..

Stare.

Read more...

Menggodam

Just between you and me.

Read more...

Agro Pelancongan Chalet Terapung, Sungai Merbok.

Great Holiday.
Nice view.
Why don't you give it a try. =)


Program Ekspresi Alam Sungai Merbok, Kedah
Penganjur : Pelajar Pelancongan Semester Akhir Politeknik Perlis
Peserta : Pelajar SMK Derma Kangar, Perlis

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP