WELCOME 2010, thank you 2009

YEAH...Selamat Menyambut Tahun Baru yang bakal menjelma....
Diharapkan terhibur dengan pakej-pakej yang tersedia ada.....
CALL ME NOW..!!!

Read more...

LOVE Kuala Nerang


Sepanjang bulan ni aku mmg penat sangat. Nak rehat lepas nih...
Pape pon, terima kaseh banyak2 utk customer2 yang memilih aku sebagai Photograper Perkahwinan mereka dan diharapkan bersabar menanti album yang sedang dalam proses persiapan. Buat yang akan datang, diharapkan dapat menanti, aku akan menerjah lagi...

Yang paling penting, buat yang masih dalam proses memikir potograper perkahwinan mereka, cepat2lah booking dan nikmatilah pakej yang tersedia ada..

Untuk maklumat lanjut tentang pakej perkahwinan, sila hubungi saya sendiri :

FOR MORE DETAILS CONTACT:
AIZAT : 016-3337565(photographer)
pepijat87@yahoo.com
ATIQAH : 013-4061760

Read more...

Adib Haikal Portraiture | Coming soon

Hey Adib. I LOVE You!!!

Read more...

Updating my gear

Seharian berjalan, shopping dan survey harga. Thanks to DD....belanjer!!!

Read more...

ROAD MOVIE titled BAGPACKERS

Enjoy...


Read more...

Hanafi & Suhaila | Kluang, Johor




Terima Kasih kepada Ayong n Nafi yang meng 'hired' aku sebagai official potograpernye....hahaha....nantikan entry seterusnya ya...
apa2 pon, terbaik punya dari Johor...Makanan sodap2 belaka....




Read more...

Razif & Miera | Kulai, Johor

Salam,
Ini aje yang aku dapat paparkan dulu buat entry first ni....Terima kasih buat pasangan pengantin Razif dan Miera yang hired aku sebagai official photographer mereka...Layanan yang amat terbaik yang korang berikan kat aku sepanjang aku menjalankan tugas....yeahh....
InsyaAllah album akan disiapkan secepat mungkin yaa.....
:)





Read more...

Kakamy at Delicious

Ni, hasil daripada kitorang lepak kat Delicious...Mmm,,memang delicious sangat....
Ada sedikit tatapan semasa, Kakamy ngan perform kat sane..
Neway, thanks kerana sudi mengajak saya untuk lepak d sane....
Enjoy...



Read more...

EXAM Week~Busy

Terlalu banyak kerja,
Terlalu sibok,
Gambar xsempat edit,
Tertunggak,
Jumpa nnti....

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP