Bill Cusler & Akmal



Read more...

Tanah Sekebun Bunga

Read more...

New Hobby

Salam, rasenye dah lame sangat aku xmenaip blog ini dan bercerita sikit apa yang berlaku di sekeliling aku.... Hari ni aku rase nak menaip pulak rasenye...Ok lah, sejak dua menjak ni mmg life aku tersangat bz sampaikan aku terlepas pandang banyak perkara. Assignment tu biaselah. Tambah lagi pulak aku terpaksa bertungkus lumus untuk membuat penyediaan bagi short film aku sendri n juga grouping aku. Alhamdulillah sgalenye berjalan lancar dan dalam proses persediaan.

Hari ni aku rase hari yang sangat best even penat bagai nak giler aku harini. 2 hari aku bersekang mate sampai pagi siapkan proposal shortfilm, n pagi2 bute jumaat ni kawan aku menjemput untuk pegi memancing. Ak mmg dah exited bagai nak rak dah.Rod ape semua n umpan dah di sediakan. cuma aku kene turun mancing jer...Lokasi kitorang adalah Ulu Yam. Sepanjang perjalanan tok sah citer la..mmg aku tdo la..bukak je mata, da sampai.. dalam mamai2 pon aku gagahkan juga g mancing. xramai pon, 5 orang je..tapi rase macam 20 orang..hahaha...Kau orang mmg best la...Si mmber aku nih cakap. baik mancing nih sbnarnye....ajar bersabar, usaha. yelah..mmg aku tau mancing tu mmg nguji kesabaran kite...Itu sebab aku mmg nak cube aktiviti nih. dalam tempoh dari pagi sampai petang tu, sekor jer ikan kitorang dapat. huh..penat tak leh nak bayang lah..tp, ok lah tu...dapat gak tumpaskan toman besar betis...betis aku la....hahahaa...start pada balik mancing ptg tadi..aku tekad ak da mmg mule sronok plak...insyaAllah akan jadi rutin harian aku setiap sabtu...hahaha...aku pon ngah survey2 nak memiliki rod sendiri...

So, kepada kawan2 yang nak blajar cmner nak uji tahap kessabaran yg tinggi, cubelah aktiviti mancing nih....ikan ke hasil, tu no 2...yang penting pengisian dalam aktiviti dan perhubungan sesama kita... :)




Read more...

Azliza & Azril Kangar, Perlis

Minggu ini aku berkunjung ke negeri d mana tumpah darah aku....
Best sgt dapat balik sini...
Teruja...
Ni yg sempat aku uploadkan sempena akad nikah Liza dan Azril pagi td....
Pape pon terima kasih kpd diorang meng'hired' aku sebagai OP diorang...


Read more...

Mr. Bride Jr.

Read more...

Vintage

Read more...
There was an error in this gadget

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP